Zašto koristiti folije za staklo?

Skyfol BabyGuard folije za staklo vozila koje ZG TIM ima u svojoj ponudi izvrsna su zaštita od UV-A, UV-B i IR zraka, te smanjuju propusnost IR (infracrvenih) zraka za 95% i UV (ultravioletnih) zraka za 99%. Zatamnjena auto stakla ne propuštaju toplinu ili hladnoću u unutrašnjost vašeg vozila te time povećavaju ugodu boravka u vozilu neovisno o sezoni i vremenskim uvjetima.

Lijepljenjem folija na stakla automobila, osim što štedimo energiju povećavamo i zaštitu putnika od eventualnih oštećenja stakla pri njegovu puknuću koje dovodi do rasipanja sitnih komadića po unutrašnjosti vašeg vozila, što može biti izuzetno opasno. Naime, Skyfol BabyGuard folija drži staklenu ploču na okupu, sprječavajući krhotine da ozlijede putnike vozila, a ako je zbog hitnih razloga potrebno, staklena ploča može se razbiti i potom ukloniti u jednom komadu.

Sam naziv Skyfol BabyGuard folije indicira da je ova folija također posebno dizajnirana za pružanje i zaštite udobnosti putovanja beba i male djece. Naime, sunce lako može postati problematično tijekom putovanja, posebno za malu djecu koja ne mogu spavati, vruće im je i postaju razdražljivi. Skyfol BabyGuard folija za prozore nudi savršeno rješenje i pruža ugodno putovanje za najmlađe svojom izuzetno snažnom toplinskom zaštitom.

Postoji nekoliko nijansi Skyfol BabyGuard auto folija koje mogu zadovoljiti svačiji ukus. ZG TIM u ponudi ima tonirane i bezbojne folije koje se postavljaju na vozačeva i suvozačeva bočna stakla. Skyfol BabyGuard je vrhunska kvalitetna folija koja je proizvedena korištenjem jedne od najtrajnijih tehnologija bojanja, te stoga ne pokazuje ni najmanji znak blijeđenja čak ni nakon 10 godina.