Prodaja i ugradnja auto stakla – Rudeš

Servis auto stakla

Ne lutajte uokolo, ne trošite svoje slobodno vrijeme. Uz Zg Tim stručnjaka zamjenite svoje automobilsko staklo bez muke.

Vjetrobranska stakla iz naše ponude su visoko izdržljiva s izvrsnim optičkim i mehaničkim svojstvima.
Koristimo najnapredniju tehnologiju lijepljenja, te vaše vjetrobransko staklo skidamo i ponovno ugrađujemo koristeći posebne visoko kvalitetne alate za auto stakla.

Nudimo kompletnu uslugu prodaje i ugradnje auto stakla. U ponudi se nalaze vjetrobranska stakla za sve tipove vozila. Zamjenska ili originalna auto stakla visoke kvalitete i po odličnim cijenama. Auto stakla s kišnim i/ili senzorima za svijetlo, posebnim UV premazima. Auto stakla europskih proizvođača kao što su Pilkington, Saint-Gobain, Sekutit, NordGlass.

Stakla za automobile su jednoznačno određena korištenjem Eurocode šifri tj. matrice znakova korištene u cijelome svijetu, koja osigurava određivanje svih karakteristika i funkcionalnosti auto stakla. Naš stručni tim djelatnika napraviti će kvalitetnu te brzu ugradnju vašeg auto stakla uz dvogodišnju garanciju na samu ugradnju. Naši djelatnici s višegodišnjim iskustvom vrlo brzo će odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz auto stakla kako bi ostvarili što uspješniju i bolju suradnju.

Zg Tim radionica također surađuje s osiguravajućim kućama. Potrebno je donjeti zapisnik o izvidu štete vašeg vozila od osiguranja, na temelju kojeg mi zamjenjujemo vaše auto staklo, a osiguravajućoj kući prosljeđujemo račun.

Posjetite nas u našem Auto Staklo Servisu u Zagrebu, jer imamo upravo ono što je vašem vozilu potrebno.

Auto staklo centar / Vjetrobranska stakla Rudeš – Zagreb – Hrvatska

Autostakla cijena na upit!