Servisiranje klima uređaja

Stiže nam ljeto i sve učestalije korištenje klima uređaja u vašem vozilu, stoga se trebate pobrinuti da klima uređaj bude servisiran i njegova funkcionalnost stručno provjerena.

Servisiranje klima uređaja vozila važno je iz više razloga: dobro održavani klima sustav vozila radit će učinkovito nakon servisiranja, zrak u vozilu imat će bolju kvalitetu, produžit ćete životni vijek klimatizacijskog sustava i spriječiti veće kvarove, čime ćete uštedjeti na troškovima održavanja vašeg vozila.

Učestalost ovog servisiranja ovisi o starosti vašeg automobila (i samim time klimatizacijskog sustava), te učestalosti korištenja klima uređaja tj. hlađenja.

Iako bi servisiranje klima uređaja vozila trebalo biti redovno (barem svake dvije godine), postoje i neki znakovi koji ukazuju na to da dolazi (ili je već došlo) do problema te da je servis neophodan. Npr. obratite pažnju na to da li je došlo do smanjene jačine hlađenja, da li se pri korištenju klima uređaja osjete neuobičajeni mirisi ili čuju neuobičajeni zvukovi, da li klima uređaj curi. Sve su to pokazatelji problema u radu klima uređaja vozila, radi kojih ga je potrebno što prije servisirati.

ZG Tim stručnjaci pregledati će cijeli sistem vaše auto klime, napraviti potrebno punjenje ili nadopunu plina u sistemu Vaše auto klime, izmijeniti ulje u klimatizacijskom sistemu i prema dogovoru dezinficirati cijeli sistem Ozonom.

Naše usluge nude testiranje auto klima uređaja, punjenje auto klima uređaja, isisavanje plina iz klima uređaja vašeg vozila, prodajemo i zamjenjujemo kompresore auto klime za sve tipove vozila, zamjenjujemo hladnjak auto klime, mijenjamo ulje u kompresoru auto klime, vršimo pročišćavanje sustava klimatizacije u vozilima Ozonom (osobito za osobe koje imaju problema sa alergijama), recikliramo plin R134A i R1234YF/5, a pri svim ovim uslugama koristimo uređaje najnovije tehnologije. Obratite nam se s povjerenjem!