Autostakla

Popravak vjetrobranskog stakla – Rudeš

Vjetrobranska stakla moguće je popraviti ukoliko je nastalo manje oštećenje na vjetrobranskom staklu (udarac kamena ili sl.) promjera manjeg od 3 cm, te kod kojeg nemamo bočnog širenja pukotina.

Kako bi spriječili širenje pukotine na vjetrobranskom staklu i pritom uštedjeli vaš novac, uz pravovremenu reakciju ova opcija je puno povoljnije i vremenski brže rješenje od zamjene cijelog vjetrobranskog stakla. Na ovaj način trajno ćemo popraviti vaše vjetrobransko staklo.

Na nastalo oštećenje na vjetrobranskom auto staklu najbolje je staviti ljepljivu vrpcu kako biste spriječili ulaz prašine i vlage, te što prije posjetiti našu radionicu za popravak vjetrobranskog stakla da bi se šteta adekvatno sanirala.

Posjetite nas na adresi Zagrebačka cesta 194 (ulaz s Oranica) Rudeš – Zagreb, gdje će naš stručni tim popraviti Vaše vjetrobransko staklo u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Popravak vjetrobranskog stakla cijena na upit!

Prodaja i ugradnja auto stakla – Rudeš

Ne lutajte uokolo, ne trošite svoje slobodno vrijeme. Uz Zg Tim stručnjaka zamjenite svoje automobilsko staklo bez muke.

Vjetrobranska stakla iz naše ponude su visoko izdržljiva s izvrsnim optičkim i mehaničkim svojstvima.
Koristimo najnapredniju tehnologiju lijepljenja, te vaše vjetrobransko staklo skidamo i ponovno ugrađujemo koristeći posebne visoko kvalitetne alate za auto stakla.

Nudimo kompletnu uslugu prodaje i ugradnje auto stakla. U ponudi se nalaze vjetrobranska stakla za sve tipove vozila. Zamjenska ili originalna auto stakla visoke kvalitete i po odličnim cijenama. Auto stakla s kišnim i/ili senzorima za svijetlo, posebnim UV premazima. Auto stakla europskih proizvođača kao što su Pilkington, Saint-Gobain, Sekutit, NordGlass.

Stakla za automobile su jednoznačno određena korištenjem Eurocode šifri tj. matrice znakova korištene u cijelome svijetu, koja osigurava određivanje svih karakteristika i funkcionalnosti auto stakla. Naš stručni tim djelatnika napraviti će kvalitetnu te brzu ugradnju vašeg auto stakla uz dvogodišnju garanciju na samu ugradnju. Naši djelatnici s višegodišnjim iskustvom vrlo brzo će odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz auto stakla kako bi ostvarili što uspješniju i bolju suradnju.

Zg Tim radionica također surađuje s osiguravajućim kućama. Potrebno je donjeti zapisnik o izvidu štete vašeg vozila od osiguranja, na temelju kojeg mi zamjenjujemo vaše auto staklo, a osiguravajućoj kući prosljeđujemo račun.

Posjetite nas u našem Auto Staklo Servisu u Zagrebu, jer imamo upravo ono što je vašem vozilu potrebno.

Auto staklo centar / Vjetrobranska stakla Rudeš – Zagreb – Hrvatska

Autostakla cijena na upit!