Parking senzori

Parking senzori - Ugradnja

Ugrađujemo parking senzore renomiranih svijetskih proizvođača kao što su Meta i Valeo odlične kvalitete. Komplet parking senzora sadrži modul i četri senzora koje naš Tim ugrađuje u stražnji ili prednji branik vašeg vozila ovisno dali želite stražnje parking senzore ili prednje senzore za parkiranje. Također možete odabrati komplet od osam parking senzora, ako želite ugraditi prednje i zadnje parking senzore. Senzori vam daju zvučni i glasovni signal, kada dolazite do prepreke sa čak tri jačine zvuka upozorenja. Senzori detektiraju prepreku na udaljenosti od 1,5m do 22cm.

Ovisno o modelu mogu imati LCD ekran, numeričko označavanje udaljenosti, te dvije boje osvjetljenja, također možete odabrati komplet parking senzora s parking kamerom.

Senzori su atraktivno dizajnirani, mogu biti crni ili u boji vašeg vozila. Parking senzori kompatibilni sa kukom za vuču.

Njihovom ugradnjom čuvate Vaš automobil od neželjenih oštećenja prilikom parkiranja, te povećavate sigurnost prema drugim osobama i predmetima.
Posjetite nas u našoj poslovnici u Zagrebu, jer imamo upravo ono što je vašem vozilu potrebno.

Parking senzori ugradnja Rudeš

Parking senzori sa LCD ekranom / ugradnja

Parking senzori prednji + stražnji Valeo

 

Parking senzori su atraktivno dizajnirani, mogu biti crni ili u boji Vašeg vozila. Dovoljno je da nam pročitate broj boje s vozila, potom naš tim stručnjaka oboji parking senzore u traženu boju i montira na točno označena mjesta u branik Vašeg vozila.

U kompletu parking senzora dobivate 8 senzora za parkiranje sa zvučnim signalom i LCD ekranom, veličina senzora je cca 20 mm, precizno otkrivanje prepreke, bez smetnji prilikom kiše ili vjetra, kablovi izolirani i obučeni u bužir.

 

Parking senzori Meta / ugradnja

 

Parking senzori Meta sistem visoko su kvalitetni senzori za parkiranje. Talijanske proizvodnje, mogučnost naknadne kupovine svih dijelova i zamjene istih.

 

Parking senzori su atraktivno dizajnirani, mogu biti crni ili u boji Vašeg vozila. Dovoljno je da nam pročitate broj boje s vozila, potom naš tim stručnjaka oboji parking senzore u traženu boju i montira na točno označena mjesta u branik Vašeg vozila.

U kompletu parking senzora dobivate 4 senzora za parkiranje sa zvučnim signalom, kod vozila VW grupacije postoji mogućnost spajanja prikaza udaljenosti - vizualizacije na originalnom uređaju vozila.

Parking senzori od samo 16 mm veličinom odgovaraju originalu, ugrađuju se u ravnini s branikom, a koriste se kao prednji ili stražnji senzori za parkiranje.

Opširnije:Parking senzori Meta / ugradnja