Auto elektronika

Parking senzori - Ugradnja

Ugrađujemo parking senzore renomiranih svijetskih proizvođača kao što su Meta i Valeo odlične kvalitete. Komplet parking senzora sadrži modul i četri senzora koje naš Tim ugrađuje u stražnji ili prednji branik vašeg vozila ovisno dali želite stražnje parking senzore ili prednje senzore za parkiranje. Također možete odabrati komplet od osam parking senzora, ako želite ugraditi prednje i zadnje parking senzore. Senzori vam daju zvučni i glasovni signal, kada dolazite do prepreke sa čak tri jačine zvuka upozorenja. Senzori detektiraju prepreku na udaljenosti od 1,5m do 22cm.

Ovisno o modelu mogu imati LCD ekran, numeričko označavanje udaljenosti, te dvije boje osvjetljenja, također možete odabrati komplet parking senzora s parking kamerom.

Senzori su atraktivno dizajnirani, mogu biti crni ili u boji vašeg vozila. Parking senzori kompatibilni sa kukom za vuču.

Njihovom ugradnjom čuvate Vaš automobil od neželjenih oštećenja prilikom parkiranja, te povećavate sigurnost prema drugim osobama i predmetima.
Posjetite nas u našoj poslovnici u Zagrebu, jer imamo upravo ono što je vašem vozilu potrebno.

Parking senzori ugradnja Rudeš

Parking kamera sa LCD monitorom za sva vozila / ugradnja

Parking kamera sa LCD monitorom

 

Parking kamera Vam daje potpuni prikaz slike iza vozila. Ubacivanjem vozila u rikverc preko parking kamere dobivate jasan slikovni uvid na sve prepreke što se nalaze iza Vašeg vozila i smanjujete mogućnost od udara, dok se krećete unatrag. U ponudi imamo parking kamere za kombi vozila i osobne automobile.

 

Karakteristike:

 • kut pokrivenosti vodoravno: 120° i okomito: 100°
 • minimalno osvjetljenje: 1Lux
 • pregledan prikaz slike iza Vašeg vozila

Ugradnja auto zvučnika

Ugrađujemo auto zvučnike u sve vrste osobnih i kombi vozila!

Auto zvučnici cijena na upit!

Auto akustika Zagreb

Monitor HD101 10,2" - naslon za glavu / ugradnja

 

 

Monitori u naslonu za glavu HD101 10,2" s DVD player-om i USB-om

DVD player 10.2" HD lcd (1280x720)

 
 • Slim design - debljina monitora 38mm
 • DVD/FM/IR/MP4/SD/USB/GAME/DIVX
 • Mogu raditi povezani ili odvojeni          
 • MP4/DVD/VCD/CD/MP3/SVCD/JPEG/Kodak/CD-R/CD-RW files playback
 • U kompletu 2 lajsne - srebrna i imitacija drveta
 • Dimenzija : 270x38x178
 • PRIJENOSNI MONITOR 10.2“ ZA PUTNIKE STRAGA
 • USB + SDCARD + DVD/CD/MP3 MEHANIZAM
 • VIDEO IGRICE, DALJINSKI S FUNKCIJOM JOYSTICK-A
 • HDMI
 • AV IN-OUT + JACK ZA ŽIČANE SLUŠALICE + SENZOR ZA BEŽIĆNE SLUŠALICE
 • U KOMPLETU DRŽAĆI ZA AUTO,KABEL ZA NAPAJANJE(KROZ SJEDALO) I ZA DIREKTNO NA UPALJAĆ
 • FM TRANSMITER ZA ODAŠILJANJE ZVUKA NA RADIO U VOZILU

Monitori sa ugradnjom iza naslona za glavu

Cijena monitora sa ugradnjom na upit!

 

Auto radio Pioneer 2 DIN / ugradnja

Auto radio PIONEER DMH-A3300DAB
 
Auto radio PIONEER DMH-A3300DAB vam pomaže da uživate u vašim omiljenim sadržajima na velikom 6.2 inčnom zaslonu osjetljivom na dodir. Uživajte u glazbi i video zapisima prilikom vašeg putovanja. Ovaj uređaj za automobil ima Bluetooth , koji omogućuje puštanje glazbe i primanje poziva bežično, te USB.
 
 
Opširnije:Auto radio Pioneer 2 DIN / ugradnja

Parking senzori sa LCD ekranom / ugradnja

Parking senzori prednji + stražnji Valeo

 

Parking senzori su atraktivno dizajnirani, mogu biti crni ili u boji Vašeg vozila. Dovoljno je da nam pročitate broj boje s vozila, potom naš tim stručnjaka oboji parking senzore u traženu boju i montira na točno označena mjesta u branik Vašeg vozila.

U kompletu parking senzora dobivate 8 senzora za parkiranje sa zvučnim signalom i LCD ekranom, veličina senzora je cca 20 mm, precizno otkrivanje prepreke, bez smetnji prilikom kiše ili vjetra, kablovi izolirani i obučeni u bužir.

 

Parking senzori Meta / ugradnja

 

Parking senzori Meta sistem visoko su kvalitetni senzori za parkiranje. Talijanske proizvodnje, mogučnost naknadne kupovine svih dijelova i zamjene istih.

 

Parking senzori su atraktivno dizajnirani, mogu biti crni ili u boji Vašeg vozila. Dovoljno je da nam pročitate broj boje s vozila, potom naš tim stručnjaka oboji parking senzore u traženu boju i montira na točno označena mjesta u branik Vašeg vozila.

U kompletu parking senzora dobivate 4 senzora za parkiranje sa zvučnim signalom, kod vozila VW grupacije postoji mogućnost spajanja prikaza udaljenosti - vizualizacije na originalnom uređaju vozila.

Parking senzori od samo 16 mm veličinom odgovaraju originalu, ugrađuju se u ravnini s branikom, a koriste se kao prednji ili stražnji senzori za parkiranje.

Opširnije:Parking senzori Meta / ugradnja

Potkategorije

 • Parking senzori
 • Parking kamere
 • Xenon

  Ugrađujemo Xsenon svjetla na sve tipove vozila. Xenonska žarulja daje dvostruko veću količinu svjetlosti od obične halogene žarulje i omogućava bolju vidljivost u svim vremenskim uvjetima. Xenon svjetlo je vrlo slično danjem svijetlu, dobro osvjetljenje je vrlo bitno kako bi na vrijeme mogli reagirati pri nailasku na drugo vozilo, čovjeka, životinju ili prepreku na cesti. Upotrebom xsenon svjetla također prije uočavamo prometne znakove, što nam je vrlo bitno tijekom vožnje.
  Na taj način pridonosimo svojoj sigurnosti, ali i sigurnosti drugih sudionika u prometu. Xsenon svjetla osim što bolje osvjetljavaju put pred nama traju i puno duže od običnih halogenih svjetala.

 • Auto akustika

  Nudimo vam veliki izbor multimedijalnih uređaja vodećih svjetskih proizvođača.
  Ako želite imati najbolji sound u vašem vozilu dođite u ZgTim radionicu, gdje će vam naš stručni Tim preporučiti i složiti upravo ono što ste željeli.
  Po dogovoru ugrađujemo i vizualno uređujemo unutrasnjost vašeg vozila.

 • Monitori u naslonu